In Memoriam Claudio Abbado

Live Online: Gustavo Dudamel conducts Berlioz’s Requiem at the Cathédrale Notre-Dame de Paris with the Simón Bolívar Symphony Orchestra of Venezuela and the Orchestre Philharmonique de Radio France. The concert is dedicated to the memory of the late Claudio Abbado. Watch & listen live via ARTE Live Web at 9:00pm CET / 3:30pm VET / 3:00pm Eastern / 12:00pm Pacific.

Válasz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s