bő szekund – Bartók Plusz Operafesztivál

Miskolci Nemzeti Színház - Kamaraszínház [Miskolc]

Esemény részletei
Dátum: 2019-06-18
Időpont: 8:00 pm
Helyszín: Miskolci Nemzeti Színház - Kamaraszínház
Cím: Déryné u. 1., Miskolc
Website: https://operafesztival.hu/index.php/hu/program/event/1141-bo-szekund-bosze-adam-zenei-stand-upja
Esemény: https://www.facebook.com/bartokpluszoperafesztival/photos/a.528763357163852/2955515077821989/
Részletek

A #szeretnekahallgatók című stand-up sikere után útjára indul a második, Bő szekund címmel. A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás szünet nélküli (a szó szoros értelmében is) szórakozásra van kilátás.

A műsort az egyébként igen szigorú Revizor portál kritikusa is úgy értékeli: „… másfél óráig nem unatkozunk – ez már önmagában nagy dolog, egy amerikai stand-up special ritkán hosszabb 50-60 percnél –, és jó, mert a klasszikus koncertlátogatóknak végre van hol fellélegezni. Igen, ne is tagadjuk, hogy Bősze Ádám most a komolyzenei színtér szelepe, egy olyan esemény főszereplője, ahol végre lehet hahotázni, vihorászni, matatni, cukorkát bontogatni, köhögni, köhögés közben röhögni, röhögés közben köhögni, és így tovább, mert nem fog ránk szólni senki. És végre ki lehet nevetni az operák bugyuta cselekményét, az operaszereplők hülye nevét, azt, hogy ebben a kisestélyis-frakkos „cudar világban” is van komédia és félreértés…”

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand-up comedyktől. Alapvetően a klasszikus zenéhez, tágabb értelemben a kultúrtörténethez kapcsolódó poénok hangoznak el, de néha az abszurd humor is megjelenik.

Jegyár: 3000 Ft

 

MINDEN JEGY ELKELT!

 

A további előadásokat itt találja.

[There are no radio stations in the database]