bő szekund – Esztergom

Esztergomi Várszínház [Esztergom]

Esemény részletei
Dátum: 2019-07-12
Időpont: 9:00 pm
Helyszín: Esztergomi Várszínház
Cím: Bajcsy-Zsilinszky utca 26. Esztergom
Website: http://www.esztergomivarszinhaz.hu/hu/2019/item/102-bo-szekund
Esemény: https://www.facebook.com/events/1694391004030200/
Részletek

A #szeretnekahallgatók című stand-up sikere után útjára indul a második, Bő szekund címmel, ezúttal az Esztergomi Várszínházban. A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás szünet nélküli (a szó szoros értelmében is) szórakozásra van kilátás.

A műsort az egyébként igen szigorú Revizor portál kritikusa is úgy értékeli: „… másfél óráig nem unatkozunk – ez már önmagában nagy dolog, egy amerikai stand-up special ritkán hosszabb 50-60 percnél –, és jó, mert a klasszikus koncertlátogatóknak végre van hol fellélegezni. Igen, ne is tagadjuk, hogy Bősze Ádám most a komolyzenei színtér szelepe, egy olyan esemény főszereplője, ahol végre lehet hahotázni, vihorászni, matatni, cukorkát bontogatni, köhögni, köhögés közben röhögni, röhögés közben köhögni, és így tovább, mert nem fog ránk szólni senki. És végre ki lehet nevetni az operák bugyuta cselekményét, az operaszereplők hülye nevét, azt, hogy ebben a kisestélyis-frakkos „cudar világban” is van komédia és félreértés…”

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand-up comedyktől. Alapvetően a klasszikus zenéhez, tágabb értelemben a kultúrtörténethez kapcsolódó poénok hangoznak el, de az abszurd humor is megjelenik.

Jegyár: 2000 Ft

Jegyrendelés és jegyvásárlás: 

Chatedrális Rendezvényszervező Iroda

(Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky út 26., tel.: 06 33 520 260),

illetve jegyek válthatók az előadás napján a helyszínen.

Hozzáadás a Google naptárhoz

Hozzáadás
[There are no radio stations in the database]