Bősze Ádám

dátum

2024. február 20.
Expired!

időpont

19:30

KULISSZÁK MÖGÖTT – AZ ELŐADÓMŰVÉSZ

BOGÁNYI GERGELY RENDHAGYÓ ZONGORAESTJE

Közreműködik: Bogányi Gergely, Bősze Ádám, Lackfi János

Az előadóművészetből a hallgatóság csak a végeredményt élvezi, sokan nem is tudják, miféle lelki folyamatok, lélek és logika, egyéni szokások és technikák szükségeltetnek ahhoz, hogy a koncerten a művész a legjobbat nyújthassa.

Bogányi Gergely zongoraművész, Lackfi János író-költő és Bősze Ádám zenetudós beszélget ezekről a fogásokról – illetve arról, hogy az előadóművészet egyben életforma, életmód, világlátás. Hogyan töltődik fel a művész? Milyen szellemi és fizikai kihívásokkal jár egy darab megtanulása? Változik-e mindez az életkorral? Hogyan hatnak a készülésre a külső körülmények? Ilyen és ehhez hasonló kérdések kerülnek elő a beszélgetésen, amely bepillant a kulisszák mögé.

Az egyrészes est középpontjában a zongora áll, a beszélgetésen túl övé a legfontosabb szerep. Bogányi Gergely személyesen is tanulhatott Cziffra Györgytől, kurzusokon vehetett részt, és nemzetközi művészpályáján a mai napig viszi tovább a tőle kapott zenei örökséget.

Jegyárak:  5500 FT, 4000 FT, 3500 FT

(A Cziffra Fesztivál és a MOMkult közös koncertje)

Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Kiemelt szponzor: MVM

KEDVEZMÉNYEK

A 2024. évi Cziffra Fesztivál programjaira az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

jegy@cziffrafesztival.hu e-mail-címen történő rendelés esetén egy hangversenyre 10% kedvezményt, három vagy több hangversenyre a szólókoncert jegyárakból 20% kedvezményt biztosítunk.

A MOMkultban megrendezett koncertekre Hegyvidéki Kultkuponnal lehet kedvezményesen jegyet vásárolni, amely más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük